Verzending en Retournering

Verzending & Levertijd


Wij bieden onze clip-in hair extensions alleen online aan in onze webshop, omdat wij al onze bestellingen op maat voor u laten maken. Wij hebben geen fysieke winkel of bezoekadres, en door deze werkwijze ook geen voorraad. 

Quality for Beauty levert binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We proberen de verzending van clip-in hair extensions naar uw adres binnen 10 werkdagen te realiseren. Omdat wij de hair extensions 'custom made' per order in Brazilië laten maken, kan dit wat langer zijn. Alleen al het transport vanuit Brazilië neemt al snel een week in beslag. U wordt altijd op de hoogte gehouden van het transporttraject.

Daarnaast verzenden we altijd aangetekend, met track & trace, waardoor de verzendkosten wat hoger liggen, maar zowel u als wij er zeker van zijn dat het pakketje aankomt. 

De verzendkosten binnen Nederland zijn: € 8,15
De verzendkosten naar België, Luxemburg en Duitsland zijn: € 15,00

Mocht uw afleveradres gewijzigd worden na het plaatsen van de bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@qualityforbeauty.com. Wij kunnen, in ieder geval de eerste 5 werkdagen, uw aflevergegevens nog aanpassen. Mocht de bestelling al met de Nederlandse koerier vertrokken zijn naar uw adres, dan kunnen wij helaas niks meer voor u betekenen. Extra kosten die hieruit voorttreden zijn dan ook voor de koper.                                     Retourneren


Consumenten hebben altijd een bedenktijd (ook wel herroepingsrecht genoemd) van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product aan te melden om te retourneren, ingaande de dag na ontvangst van de bestelling. Uitzonderingen hierbij zijn gepersonaliseerde producten en/of maatwerk. Bij Quality for Beauty zijn dat de clip-in extensions single drawn die in meerdere kleuren besteld worden, clip-in extensions double drawn (maatwerk) en alle varianten flip-in extensions omdat dit altijd gepersonaliseerde producten betreft.

De producten kunnen alleen ongebruikt en in originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. De aanhangsels (kaartjes en/of elastiekjes waarmee de extensions samen gebonden zijn) mogen niet verwijderd zijn. Het herroepingsrecht is een zichttermijn en geen probeertermijn.

Geretourneerde producten mogen geen nare (rook)luchtjes bevatten.

Nadat schriftelijk (per e-mail naar info@qualityforbeauty.com) kenbaar is gemaakt dat u uw bestelling wilt herroepen, heeft u maximaal 14 dagen de tijd om het product te retourneren.Onaangekondigden retouren én retouren zonder retourformulier (dat na aankondiging van het retour per e-mail naar u verstuurd wordt), worden niet in behandeling genomen.

Indien wij uw geretourneerde bestelling inclusief retourformulier binnen 14 dagen ontvangen, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen, mits het product in goede orde is ontvangen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webshop Quality for Beauty zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.