Over ons

Waarom Quality for Beauty?


--- For your High Quality hair ---

Wij zijn Quality for Beauty gestart omdat wij bekend zijn met het matige aanbod clip-in & flip-in hair extensions voor consumenten. De stijle haartexturen zijn er in overmaat, terwijl vrouwen met golvende of krullende haren vaak grote zoekacties moeten starten voordat zij hen haartype online tegenkomen. Golvende en krullende clip-in & flip-in extensions worden in matige hoeveelheden aangeboden en als ze er wel zijn, zijn ze vaak erg duur. Vrouwen met een krullende haartextuur hebben bij veel webshops, maar ook bij veel kapperszaken* pech wanneer het gaat om clip-in & flip-in hair extensions.

Quality for Beauty bestaat uit ervaringsdeskundigen op het gebied en wilt het anders doen. Hoe? Door een groot aanbod te bieden met custom made items. Quality for Beauty is er voor alle vrouwen, met alle haartexturen: vrouwen die haargroei problemen ervaren, of steeds dunner haar krijgen. Vrouwen die een ander kleurtje door het haar willen zonder het eigen haar te verven. Vrouwen die eens wat anders willen, zoals voor een bruiloft of een feestje. Maar ook voor vrouwen die dagelijks willen stralen met voller en/of langer haar.

Voor alle vrouwen: zodat ze zich weer mooi en zelfverzekerd voelen, zonder schade te krijgen aan het eigen haar. 

*Wij bieden onze clip-in en flip-in hair extensions alleen online aan in onze webshop, omdat wij al onze bestellingen op maat voor u laten maken. Wij hebben geen fysieke winkel of bezoekadres, en door deze werkwijze ook geen voorraad. Onze missie


--- For your High Quality hair ---


Wij zijn Quality for Beauty, een webshop gespecialiseerd in de verkoop van haarverlengingen van 100% human remy hair, die geen schade toebrengen aan het eigen haar.

We hebben voor ieder haartype een passende haarverlenging in de vorm van clip-in extensions en flip-in extensions. Wij vinden het zeer belangrijk om zowel kwaliteit als service te kunnen bieden aan onze klanten, zodat u zich weer mooi kunt voelen. Daarom leveren wij ‘custom made’ hair extensions van gegarandeerd hoogwaardig kwalitatief haar.Onze visie


--- For your High Quality hair ---

Quality for Beauty is niet zomaar een webshop; We have a dream!  Wij willen uw go-to adres worden voor haarverlengingen die geen schade toebrengen aan het eigen haar, zodat u vol zelfvertrouwen met mooie en gezonde lokken door het leven kunt gaan.

Mooie gezonden haren zijn helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom wordt met iedere aankoop Stichting KiKa gesteund. Quality for Beauty, Inside & Out.