Clip-in extensions - double drawn

155,00

Excl. BTW: 128,10

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
002

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Foto's en afbeeldingen zijn ter illustratie. De clip-in double drawn extensions worden per order gemaakt en verstuurd. 

De double drawn clip-in extensions bestaan uit twee keer zoveel haren als de single drawn clip-in extensions. Hierdoor is het haar overal gegarandeerd vol, van de aanzet tot de punten (overal evenveel haren). Deze clip-in extensions zijn daardoor uitermate geschikt voor vrouwen met normaal tot dikker haar, maar ook vrouwen met dun haar kunnen veel profijt hebben van deze clip-in extensions omdat ze zorgen voor een perfecte opvulling tot aan de punten.

De double drawn clip-in bestaat uit 7 banen met Brazilian remy human hair. Remy betekent dat alle haarschubben dezelfde kant op staan, wat zorgt voor gladde, glanzende haren met minder kans op klitten. Remy hair oogt natuurlijker en blijft langer mooi.

Onze clip-in extensions hebben een netto gewicht van 100 gram, ongeacht de lengte.

Een set clip-in extensions bestaat uit:

-          1 baan van 25 cm breed met daaraan 4 clipjes;
-          2 banen van 20 cm breed met daaraan 3 clipjes;
-          2 banen van 10 cm breed met daaraan 2 clipjes;
-          2 banen van 5 cm breed met 1 clipje.

We leveren clip-in extensions in alle lengtes tussen 20 cm en 60 cm. Ook zijn bijna alle denkbare haartexturen te leveren: silky straight, natural straight, kinky straight, yaki straight, natural wave, body wave, deep wave, loose wave, afro kinky curl, kinky curl, deep curl, jerry curl, romance curl, bouncy curl en spring curl.

Een set clip-in extensions is zowel in één kleur, als in twee kleuren te bestellen. Het leveren van meerdere kleuren in één set is maatwerk, dus daarom ook uitgesloten van het herroepingsrecht.

De clip-in extensions zijn ideaal voor als u geen permanente haarverlenging wenst. Daarnaast zijn ze makkelijk te bevestigen en te verwijderen, en bij goed onderhoud erg duurzaam in gebruik.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder