Disclaimer

Algemeen

​Het onderstaande is van toepassing op deze website van Quality for Beauty. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

​Privacy verklaring

​U kunt deze website bezoeken zonder ons mede te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij we informatie van u nodig hebben. Dit wanneer wij bijvoorbeeld met u willen communiceren, of wanneer u een bestelling wilt plaatsen. 

Deze website houdt d.m.v. een teller het aantal websitebezoekers bij, de websites waar de bezoekers van afkomstig zijn en de internetproviders. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld, tenzij wettelijk vereist. U kunt op elk moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

​Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is voor persoonlijk gebruik bedoeld. Aan de informatie gegeven op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Quality for Beauty aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

​Beschikbaarheid en voorraad

​De informatie op deze website kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van niet-beschikbaarheid, al dan niet in tijdelijke vorm. 

Wij bieden onze clip-in en flip-in hair extensions alleen online aan in onze webshop, omdat wij al onze bestellingen op maat voor u laten maken. Wij hebben geen fysieke winkel of bezoekadres, en door deze werkwijze ook geen voorraad. Hierdoor kan de verzending langer duren dan aangegeven.

Auteursrecht

​Het auteursrecht van deze website berust bij Quality for Beauty.